Daily Schedule


McLaughlin, Bonsall, Atkins






Time 

Subject 

Duration




7:30 – 7:45

Homeroom 

15 minutes 




7:50-8:20

Tier 2 (schoolwide)

30 minutes




8:20– 9:00

PE 

40 minutes 




9:00 – 9:40 

Activity/ Intervention 

40 minutes 




9:00-9:45

Travel

5 minutes




9:45 – 11:00

Math

75 minutes




11:00-11:25

Lunch

25 minutes




11:25-11:35

Travel

10 minutes




11:35-1:35

ELA

120 minutes




1:35-2:25

Science/S.S.

50 minutes




2:25 – 2:40

Pack Up/Snack

15 minutes 

Website by SchoolMessenger Presence. © 2020 Intrado Corporation. All rights reserved.